Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Mokymosi metodai ir galimybės Lietuvos saugomose teritorijose

2016 m. gegužės 5 d. Dzūkijos nacionalinio parko Gamtos mokykloje buvo organizuotas seminaras „Mokymosi metodai ir galimybės Lietuvos saugomose teritorijose. Metodinių pažintinių vadovų pristatymas“. Seminaro teorinėje dalyje buvo siekiama atskleisti naujas darbo su mokiniais gamtoje galimybes. Praktinė seminaro dalis skirta susipažinti su Dzūkijos nacionalinio parko edukacinėmis programomis, patiems dalyvauti užsiėmimuose, pažinti gamtos mokyklų saugomose teritorijose galimybes.

Mokymas (-is) įgauna žavesio, kai užsiėmimas vyksta uodžiant svaiginantį besiskleidžiančių ievų kvapą, stebint genį, ištisą dieną nešantį uoksan vikšrelius savo vaikeliams, ar saulės atokaitoje besilepinantį bekojį driežą gluodeną, ragaujant tyrą bevardžio upeliuko vandenį ar tyrinėjant egzotiško pavadinimo aukštapelkės „Meškos šikna“ durpių klodus...

Renginyje dalyvavo centro mokytojai Sabina Pranculienė ir Kostas Rekašius.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku