Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Paskutinis skambutis 2013

Gegužės 30 d. nuskambėjo paskutinis skambutis 12 – jų klasių mokiniams. Abiturientų grupės: VK90( auklėtoja G. Trembo), VHK1( auklėtoja S. Pranculienė), VF41/VO12( auklėtoja K. Uginčienė), VS8/VDT2 ( auklėtoja A. Lenkaitienė) po paskutinės pamokos, kurią vedė šių grupių auklėtojos, buvo pakviestos į aktų salę. Prie durų juos pasitiko pirmakursiai su pakeltomis tautinėmis juostomis.

Visus abiturientus sveikino ir sėkmės egzaminuose linkėjo gimnazijos skyriaus vedėja Rita Matulevičienė. Šventės organizatoriai nustebino originalia renginio idėja „Paskutinio skambučio nominacijos“ ir išradingais bei linksmais nominantų sveikinimais. Visus abiturientus ir mokytojus sveikino ir sėkmės, kantrybės, atsakomybės, laimingo skrydžio į brandos egzaminus linkėjo centro direktorė Rita Pečiukaitytė bei, grupių auklėtojos. Šventinę popietę organizavo pirmo kurso apeigų ir švenčių organizatorių grupės mokiniai (Ap7 gr.) Denis, Mažena, Juta ir jų profesijos mokytoja Zina Žvalionienė.

Parengė Rita Matulevičienė

IMGP8216

IMGP8222

IMGP8229

IMGP8277

IMGP8281

IMGP8285

IMGP8301

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku