Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Paskutinis skambutis 2021

Gegužės 27 dieną mūsų centro kiemelyje nuskambėjo Paskutinio skambučio šventė. Pirmokas Lukas įnešė simbolinį skambutį ir perdavė centro direktorei Ritai Pečiukaitytei. Ji pasveikino abiturientus ir perdavė skambutį gimnazijos skyriaus vedėjai Ritai Matulevičienei, kuri taip pat tarė sveikinimo žodį.

Šventės vedėjai Gediminas (Ap-14 gr.) ir Karolina (VK-114 gr.) pakvietė visus pakeliauti su muzika aplink pasaulį. Grupių vadovų vardu visus pasveikino matematikos mokytoja Laima Veličkienė.

Netrukus abiturientai piešė savo svajonę, kurią visiems pristatė ir dėkojo savo grupių auklėtojams bei mokytojams.

Pabaigoje visų laukė staigmena. Keturi centro mokytojai įvažiavo į kiemelį su motociklais, apsirengę kaip rokeriai ir parodijavo roko grupę AC/DC. 

Dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie šventės rengimo. Mokytojams: Rūtai Varnienei, Sigitai Vavilavičienei, Jogailei Butrimaitei, Eugenijai Cirkinai, Pauliui Račiūnui, Deividui Janavicui. Mokiniams: Laurai Ginevičiūtei, Gediminui Sinkevičiui, Karolinai Mlečkaitei.

Šventę organizavo profesijos mokytoja Zina Žvalionienė.

Šventę įamžino fotografų profesijos mokytojas Arnold Gedris ir F-62 gr. mokinė Viktorija Kuzminckaja.

Parengė Z. Žvalionienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku