Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Kalėdinis proto mūšis-koncertas „Smagu išgirsti ir žinoti“

2019 m. gruodžio 19 d. I kurso apeigų ir švenčių organizatoriai (Ap-14 gr. profesijos mokytojai Zina Žvalionienė, Deividas Janavicus) pakvietė centro bendruomenę į kalėdinį proto mūšį-koncertą „Smagu išgirsti ir žinoti“. Dalyvavo keturios mokinių ir viena mokytojų komandos. Klausimai buvo susiję su Kalėdomis, Naujais Metais ir 2019 metų įvykiais. Nugalėjo mokytojų komanda. Visi buvo apdovanoti šventiniais prizais. Proto mūšio epizoduose vyko koncertas: dainavo Magdalena Baltokaitė (M-11 gr.), šoko grupė „Šokantys garsai“, kurios nariai yra mūsų centro mokinės Gabrielė Saudargaitė, Agata Milevič (VK-114 gr.) ir Agnieška Blaščinskaitė (VK-118 gr.). Renginį vedė šaunūs vedėjai – Gabija Rėkutė (Ap-13 gr.) ir Domas Urbonavičius (VF-60gr.).

Kulminacijoje centro bendruomenė pasveikino direktorę Ritą Pečiukaitytę, kuri Prekybos, pramonės ir amatų rūmų buvo apdovanota Darbo žvaigždės medaliu „Už nuopelnus Lietuvos gerovei“. Direktorė visą bendruomenę sveikino su šv. Kalėdomis ir Naujaisiais Metais.

Parengė Z. Žvalionienė

Nuotraukų galerija:

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku