Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Paskaita-diskusija „Lytiškai plintančios infekcijos – ką reikia žinoti?“

2017 m. lapkričio 14 d. centre paskaitą apie jaunų žmonių lytinės sveikatos problemas skaitė VŠĮ Šeškinės poliklinikos Infekcijų kontrolės tarnybos specialistė Miglė Lamanauskaitė.

Tai Vilniaus  miesto savivaldybės visuomenės sveikatos programos „Jaunų žmonių socialinių įgūdžių formavimas, vykdant rizikingos elgsenos prevenciją“ dalis.

Ankstyvi ir neatsakingi lytiniai santykiai dažnai turi nemalonias pasekmes: didėja tikimybė užsikrėsti lytiniu keliu plintančiomis ligomis, gali išlikti  lytinio gyvenimo metu patirtos seksualinės traumos, gresia nepageidaujamas nėštumas, psichologinės problemos, nevaisingumas, kurį sukelia negydomos infekcijos  ir kt.

LPI problemos paliečia ne tik konkretų asmenį, šeimą/šeimas, bet ir mokesčių mokėtojus, nes yra didžiulės  ekonominės išlaidos gydant ŽIV infekuotus asmenis, gimusius nesveikus kūdikius ir kt.

Būkite atsakingi darydami sprendimus. Nerizikuokite savo ir artimųjų sveikata.

Parengė Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Nijolė Malinauskienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku