Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Siuvėjų, tekstilės ir odos dirbinių gamintojų profesinė šventė

2016m.balandžio 21d. vyko siuvėjų, dailiųjų tekstilės, dailiųjų odos dirbinių gamintojų profesinė šventė. SV1 grupės moksleiviai kvietė bendruomenės narius piešti ant tekstilės, dailiųjų odos dirbinių profesijos atstovai mokė kūrybiškai panaudoti odą. Rezultatai maloniai nustebino visus dalyvius. Susitikimas su dizainerės Ramunės Piekautaitės gamybos vadove Irena Rageniene buvo įdomus ir naudingas. Moksleivės daug sužinojo apie naujausias mados tendencijas, drabužių kolekcijų kūrimą, pristatymus, drabužių projektavimą.

Sv-1 grupės moksleiviai surengė ir pristatė atliktų darbų parodą. Darbų peržiūros metu buvo aptartas ir įvertintas kiekvienas atliktas darbas.

Ačiū profesijos mokytojoms A.Lenkaitienei, B.Mažūnienei, J.Krych, V.Pašakinskienei, K.Uginčienei, V.Sinkevičienei už puikius ugdytinių darbus ir profesines veiklas.

Parengė technologijų metodikos grupės vadovė Alma Lenkaitienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku