Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ projekto dalyvių mokytojų vizitas Reze (Prancūzija)

2019 m. lapkričio 11-15 d. Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro keturios profesijos mokytojos, dirbančios Higieninės kosmetikos kosmetiko, Kirpėjo, Siuvėjo ir Socialinio darbuotojo padėjėjo mokymo programose, vykdant „Erasmus+“ profesinio mokymo 1 pagrindinio veiksmo projektą „Mokinių ir personalo mobilumai 2019“ (Nr. 2019-1-LT01-KA116-060242), vyko į Prancūziją. Mokytojas priėmė Lycees Jean Perrin Louis-Jacques Goussier, esanti Reze mieste. 

Dalyvės susipažino su Prancūzijos profesinio rengimo sistema, mokyklos vykdomomis programomis, metodine medžiaga, vertinimo sistema. Dalyvavo susitikime su mokyklos mokytojais ir grupe studentų, kurie atvyks į Lietuvą (per jų lietuvių kalbos pamoką). 

Vizito metu dalyvavo Lycees Jean Perrin Louis-Jacques Goussier ugdymo procese, stebėjo plaukų kirpimo, siuvimo, estetikos, dailės bei socialinės priežiūros pamokas.

Aplankė įvairias socialinių partnerių kompanijas:

Aquatonic kompanijoje susipažino su grožio salono veikla, darbo organizavimu ir priemonėmis.

Modelių namuose Legė stebėjo gamybos darbą. Dirbtuvės aprūpintos šiuolaikinėmis mašinomis ir moderniomis technologijomis.

Grožio specialistų La Beaute Pro Coiffure/Esthetique kompanijoje susipažino su plaukų priežiūros priemonėmis, kirpyklų įranga ir moderniais darbo įrankiais.

Senelių namuose Cemavie susipažino su vykdomomis paslaugomis, apžiūrėjo patalpas, bendravo su seneliais bei kartu su jais dalyvavo laisvalaikio užimtumo dirbtuvėse (sodino gėlių svogūnėlius į vazonėlius, juos puošė).

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku