Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ projekto dalyvių kirpėjų stažuotė Čekijoje

2019 m. kovo 4-22 d.  vyko „Erasmus+“ projekto „Profesinis tobulėjimas su „Erasmus+“ (Nr. 2018-1-LT01-KA116-046769) dalyvių, mokinių, besimokančių kirpėjo mokymo programoje,  stažuotė Čekijoje. Joje dalyvavo trys K-112 gr. mokinės. Dalyvės atliko stažuotę profesinėje mokykloje Střední průmyslová škola chemická Pardubice.

Dalyvės apie stažuotę:

“Praktiką atlikome Pardubice mieste, Čekijoje. Nors miestas ir mažas, tačiau jaukus. Galima pasigrožėti gotikinio stiliaus pastatais, jaukiomis kavinukėmis bei pasivaikščioti ar pasivažinėti dviračiu palei upę išsidriekusiame parkelyje. Pagrindinė praktikos vieta buvo Pardubice miestelio profesinė mokykla „Střední průmyslová škola chemická Pardubice“, kurioje praleidome didžiąją laiko dalį, stebėjome kirpimo, plaukų dažymo technikas bei dalijomės sava patirtimi, dirbome su klientais. Laisvu laiku stengėmės kuo daugiau susipažinti ir pažinti Čekijos kultūrą. Keliavome po lankomiausias ir įdomiausias Pardubice miestelio vietas. Aplankėme ir žymiausius salonus, kur viename iš jų turėjome galimybę pasidarbuoti: salonas labai jaukus, kolektyvas draugiškas ir padedantis. Darbo turėjome tikrai nemažai, o tai suteikė dar daugiau patirties. Taip pat buvome išvykusios ir į Čekijos sostinę Prahą, kurioje dėl nuostabios šio miesto architektūros nusprendėme visur keliauti pėsčiomis.“

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku