Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Vizualinės reklamos gamintojai diskutavo apie spausdinimo technologijas

2021 m. kovo 26 d. vyko vizualinės reklamos gamintojų (R-12 gr., TR-3 gr.) susitikimas su IĮ „Limjera“ vadovu Sigitu Minkausku. 

Susitikimas vyko „Spausdinimo technologijų ypatumai ir skirtumai“ temos kontekste. Paskaita-seminaras buvo įtraukus, nes buvo pateikta įdomių profesinės praktinės patirties pavyzdžių. IĮ „Limjera“ vadovas Sigitas pasidalino profesine patirtimi, pateikė daugybę praktinių pavyzdžių. Taip pat buvo apžvelgtos ir analizuotos parengimo spausdinimui bei dizaino parinkimo klaidos, apžvelgti ir sėkmingi vizualūs bei technologiniai sprendimai, jų įgyvendinimas. Nepamiršta paanalizuoti ir pospaudos darbų, paruošimo jiems technologinių ypatumų.

Mokiniai kartu su įmonės vadovu ir profesijos mokytoja Daiva Motiejūnaite diskutavo apie nūdienos spausdinimo technologijų įtaką verslui, ekonominius ir efektyvius vizualius sprendimus, technologijų raidos tendencijas.

Mokiniai praturtino žinių bagažą išplėsdami „Parengimo spausdinti skaitmenine spauda“ modulio turinį.

Parengė profesijos mokytoja ekspertė Daiva Motiejūnaitė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku