Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Interjero apipavidalintojo profesijos mokiniai lankėsi tarptautinėje parodoje „Baldai. Interjeras. Dizainas - 2018“

2018 m. spalio 12 d. interjero apipavidalintojo profesijos mokiniai (TI-1 gr.) kartu su profesijos mokytoja ekspertė Daiva Motiejūnaite bei mokytoja metodininke Regina Žemguliene vyko į tarptautinę parodą „Baldai. Interjeras. Dizainas - 2018“ susipažinti su naujausiomis baldų dizaino tendencijomis, atrasti geriausius interjero sprendimus, išvysti pasaulinio garso gamintojų naujausias baldų kolekcijas, pasisemti originalių idėjų, kaip sukurti patogią, stilingą ir funkcionalią aplinką.

Penkiose parodos ekspozicijos salėse mokiniai išvydo naujausias įvairios paskirties baldų kolekcijas, autorinio dizaino baldus, interjero tendencijas ir sprendimus, medžiagas, detales ir įrengimus baldų gamybai. Apsilankė tik interjero dizaineriams, architektams (specialistams) skirtoje parodoje „ARCH ZONA“, kur turėjo galimybę padiskutuoti su savo srities žinovais, pasidomėti programinės įrangos, skirtos interjero projektų vizualizavimui, įvairove ir galimybėmis, o taip pat pamatyti eksponuojamus dizainerių interjerų sprendimų projektus. Susidomėjo pristatytu 3D dekoravimu ir apšvietimu šiuolaikiniame interjere, pateiktais kūrybiniais sprendimais.

Trumpa parodos vaizdo apžvalga >>

Parodos nuotraukų galerija >>

Parengė profesijos mokytoja ekspertė Daiva Motiejūnaitė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku