Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Sveiko maisto gaminimo pamoka

2018 m. sausio 22 d. Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro socialinio darbuotojo padėjėjo profesijos, SD-9 gr. (mokytoja Gitana Baranskienė) bei vizualinės reklamos gamintojo profesijos, R-10 gr. (mokytoja Daiva Motiejūnaitė) mokiniai lankėsi vegetarinio maisto bistro „Holigans“. 

Mokiniai užsiėmimo metu  susipažino su įvairiais receptais, naudojamais prieskoniais bei skirtingomis maisto gamybos technikomis. Išmoko gaminti trintą žirnių sriubą su daržovėmis, surinkti kotletainius su naminiais veganiškais padažais (majonezo, ketčupo), o taip pat kepti daržovių maltinukus.

Svarbiausia, gamino tik sveiką ir naudingą sveikatai palaikyti maistą. Pagaminę patiekalus, juos skanavo ir dalijosi patirtais įspūdžiais, skoniais.

Parengė Gitana Baranskienė, Daiva Motiejūnaitė.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku