Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Kulinarijos pamoka - degustacija

2017 m. gruodžio 8 d. Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro mokiniai (SD-8, DTP-2 gr.) lankėsi Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokykloje. Mokiniai pamokos metu išmoko gaminti trintą morkų sriubą su apelsinais ir imbieru, žuvies paštetą bei vištienos maltinukus su varške ir bolivine balanda. Baigę degustavo pagamintą maistą ir dalijosi patirtais įspūdžiais.

Vyresnioji profesijos mokytoja Gitana Baranskienė

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku