Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Fotografų (F-56 gr.) apsilankymas įmonėse, kurių veikla tiesiogiai susijusi su fotografija

Besimokydami „Įvado į fotografo profesiją“ F-56 grupės mokiniai aplankė įmones, kurių veikla tiesiogiai susijusi su fotografija.

Naujamiestyje įsikūrusios UAB „Fototecnika“ vadovas G. Zdančius papasakojo apie šiuolaikinį fotoaparatų ir jų priedų asortimentą, akcentavo savo įmonės darbą su kokybiškiausių šios srities prekių gamintojais. Nemažas dėmesys buvo skirtas Manfrotto stovams, kurių patvarumas ir reguliavimo patogumas palengvina didesnio išlaikymo reikalaujančių nuotraukų darymą bet kokiomis sąlygomis.

UAB „Fototechnika“ kaimynai, Foto ProCentras, jau ne pirmą dešimtmetį teikia nuotraukų apdorojimo ir juostų ryškinimo paslaugas. Turėjome galimybę įžengti į „virtuvę“, kur spausdinamos plačiaformatės nuotraukos ant popieriaus arba ant drobės. Yra galimybė apdoroti skaitmenines nuotraukas FotoShop programa, atspausdinti jas ant pageidaujamo popieriaus, pasirinkto iš plataus asortimento.  ProCentro darbuotojai pasakojo apie dažnai daromas pradedančiųjų fotografų klaidas, kurias tenka taisyti.

Lietuvos dailės muziejuje centro moksleiviams buvo pristatyta LIMIS svetainė, leidžianti pamatyti dešimtis tūkstančių muziejų ekspozicijų ir saugyklų eksponatų. Meno kūrinių skaitmenizavimo darbas reikalauja iš fotografų kruopštumo ir standarto išmanymo.

Vizitų ciklą užbaigėme apsilankę T. Vyšniausko reklaminės fotografijos studijoje Bazilijonų gatvėje. Atviras ir humoro jausmo nestokojantis žymus fotografas papasakojo savo sėkmės istoriją, atsakė į klausimus. Studijos atmosfera persmelkta pozityvaus skubėjimo, kai deadline’ai verčia naudoti visą kūrybiškumą ir meistriškumą čia ir dabar, siekiant patenkinti užsakovo pageidavimus.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku