Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Šių metų lapkričio 7 d., dalyvaujant Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro mokinių projekte „MŪSŲ DOVANOS LIETUVAI“, buvo surengtas masažuotojo specialybės mokinių sveikatingumo šventė-konkursas „Būkime sveiki Lietuvos ateičiai“, skirtas Lietuvos šimtmečiui paminėti.

Renginio tikslas – populiarinti masažuotojo specialybę, supažindinti su metodikomis ir technikomis, galinčiomis padėti suprasti savo kūno poreikius, kad išliktume kuo ilgiau sveikesni.

Šventėje, be masažuotojo specialybės mokinių (M-4, M-5, M-6, M-7 grupės), dalyvavo ir svečias iš Švietimo ir mokslo ministerijos, mokyklos valdžios atstovai bei visi kiti, kam svarbi sveikata ir gera savijauta.

Šventę atidarė centro direktorė Rita Pečiukaitytė. Renginio metu skaitytos teorinės-praktinės paskaitos:

  • „Japoniško terapinio veido masažo subtilybės. Savimasažas“ (vedė Diana Gervienė, kineziterapeutė, licencijuota KOBIDO masažo meistrė, autorinių seminarų ir ISPADO akademijos dėstytoja);
  • „Sąmoningas judesių valdymas“ (vedė Jolanta Ghaoui, grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ kineziterapeutė).

Projekto kulminacija – masažuotojų šventė-konkursas, kurio metu dalyviai pademonstravo savo meistriškumą laisvoje programoje. Be klasikinio masažo buvo atlikti ir kiti masažai: vytelėmis, Yumeiho, Tajų, Linksmųjų apelsinų, atpalaiduojantis...

Išrinktos charizmatiškiausio, originaliausio, techniškiausio, ergonomiškiausio, švelniausio masažuotojo ir kitos nominacijos.

Visi dalyviai šiame konkurse tapo nugalėtojais! Linkime jiems sėkmės ir toliau tobulėti, o Lietuvos žmonėms suprasti, kad jų sveikata yra jų rankose.

Dėkojame visiems prisidėjusiems, tame tarpe ir fotografei Gintarei Grigėnaitei bei charizmatiškajam renginio vedėjui Regimantui Šimui.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku