Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Balandžio 27 dieną Didlaukio akademinio miestelio bendradarbiavimo sutartį pasirašė centro direktorė Rita Pečiukaitytė, Mykolo Romerio universiteto rektorius doc. dr. Algirdas Monkevičius, Vilniaus kolegijos direktorius dr. Gintautas Bražiūnas ir Vilniaus Baltupių progimnazijos direktorius Viktoras Blinovas.

Šia sutartimi siekiama sujungti profesines, akademines žinias, dalykinius ryšius rengiant Didlaukio akademinio miestelio įsteigimo, veiklos, plėtros galimybių studiją, bendrus Europos Sąjungos ir kitų tarptautinių fondų projektus. Pasak MRU rektoriaus doc. dr. Algirdo Monkevičiaus, visos šalys susitarė dėl atviros partnerystės ir bendradarbiaus lygiomis teisėmis. Prie Didlaukio akademinio miestelio galimybių studijos rengimo ir bendrų veiklų bus kviečiamos prisijungti Vilniaus miesto Baltupių, Fabijoniškių ir Visorių bendruomenės. „Kiekvieno iš mūsų sėkmė – tai bendra sėkmė, o nesėkmės taip pat bendros, todėl visus iššūkius sieksime įveikti kartu“, - sakė A. Monkevičius.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku