Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

INFORMACIJA CENTRO MOKINIAMS, TURINTIEMS DARBO SUTARTĮ IR PAGEIDAUJANTIEMS APSIGYVENTI CENTRO BENDRABUTYJE

 

  1. 2019-2020 mokslo metais visas mokymas centre bus organizuojamas nuotoliniu mokymosi būdu.
  2. Į bendrabutį sugrįžti gyventi, sudaryti darbo sutartį ir pratęsti apgyvendinimo sutartį, turės teisę tik tie mokiniai, kurie turi teigiamus įvertinimus iš visų programos mokomųjų dalykų.
  3. Sugrįžtant gyventi į bendrabutį privaloma iš anksto pristatyti arba atsiųsti elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. pažymą apie atnaujintus darbo santykius su darbdaviu. Pažymoje privaloma  nurodyti mokinio vardą pavardę, įmonės adresą, įmonės vadovo pavardę, jo kontaktus pasiteiravimui. 
  4. Nepilnamečiai mokiniai, sugrįžtantys į bendrabutį, privalo informuoti centro direktorę telefonu  8 610 05 210 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iš anksto prieš tris dienas.
  5. Į bendrabutį galima sugrįžti tik iš anksto prieš 3 dienas informavus bendrabučio auklėtojus telefonu 8 615 14 306 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. .
  6.  Į centro patalpas atvykti tik būtinu klausimu, kurio negalima išspręsti nuotoliniu būdu, prieš tai paskambinus tel. (8 5) 277 9357 ir suderinus atvykimo laiką.
  7. Brandos egzaminams pasiruošti bus organizuojamos kontaktinės konsultacijos centre.
  8. Visiems mokiniams, grįžtantiems iš deklaruotos gyvenamosios vietos, bus matuojama temperatūra. Jeigu temperatūra virš 37 laipsnių, mokinys į bendrabutį nebus įleidžiamas.
  9. Grįžtantys į bendrabutį gyventi mokiniai privalo dėvėti apsaugines kaukes, pirštines, laikytis visų asmens higienos reikalavimų nustatytų karantino metu.

 

 

 

                                                                               Centro administracija

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku